Bereidingswijze, Kiphapjespan

Bereidingswijze voor de kiphapjespan

Bereidingswijze voor de kiphapjespan

Bereidingswijze voor de kiphapjespan

De goedgevulde kiphapjespan is kant-en-klaar voor gebruik! Je hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en binnen 20-30 minuten staat er een pan met heerlijke kiphapjes op tafel. De inhoud van de kippenpan kan makkelijk en handig worden opgewarmd. Op stand 1 laat je de pan 20-30 minuten opwarmen. De inhoud af en toe goed doorroeren en/of omscheppen. Doe dit met houten gereedschap. Ander gereedschap kan schade brengen aan de pan! Wanneer de producten warm zijn zet je de pan uit!

De pan warmt zichzelf op, makkelijker kan niet! Voor het opwarmen doe je een half kopje water in de pan. Je warmt de pan ongeveer 30 minuten op 1 op, met de deksel op de pan. De pan warmt op als het lampje brandt. Als het evt. te hard gaat, zet je de knop lager of op min. Tijdens het opwarmen de inhoud even keren. Na het opwarmen zet je de pan uit of op min. Gebruik s.v.p. geen metalen voorwerpen en scherp bestek, dit beschadigt onze pannen!

Let op: Na gebruik is de pan eenvoudig te reinigen met keukenpapier of een vochtige doek met een druppel afwasmiddel. Veel eetplezier met je kiphapjespan! Bij het schoonmaken van de kiphapjespan oppassen met sponsjes e.d. die krassen op de pan kunnen veroorzaken. De pan NIET onderdompelen! Als er schade is aan de pan zal dit in rekening worden gebracht.

Terug naar lijst

Related Posts