Kiphapjespan

Heerlijke borrelhapjes online bestellen

Borrelhapjes online bestellen

Borrelhapjes online bestellen in regio Utrecht

Ben je op zoek naar lekkere borrelhapjes voor je feestje, receptie of gewoon een gezellig avondje met vrienden? En wil je deze het liefst online bestellen? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Dankzij onze jarenlange ervaring kun je ons met recht een specialist in borrelhapjes noemen. Wij van Kiphapjespan.nl bezorgen deze borrelhapjes in de regio Utrecht bij je thuis of je bedrijf, maar je kan je bestelling natuurlijk ook ophalen in één van onze winkels. Je kunt een keuze maken uit kipkluifjes, kipvleugel, mini kipballen en mini sate

Dus als je niet weer met die standaard gefrituurde snacks en bakjes chips aan wil komen, bestel dan bij ons je kipborrelhapjes. Het is weer eens iets anders en je bent er zelf ook helemaal niet druk mee!

Maak dus jouw feest compleet met de kip borrelhapjes van Kippiehapjespan.nl Utrecht!

Bestel nu onze borrelhapjes online en maak jouw feest compleet!

Borrelhapjes van Kiphapjespan.nl zijn de perfecte invulling voor jouw jubileum, aangeklede borrel, verjaardags- of bedrijfsfeest. Lekkere kip partyhapjes, met zorg bereid!

Bestel nu onze borrelhapjes pannen en maak jouw party compleet. Het enige wat je hoeft te doen is de elektrische borrelhapjes pan voor gebruik aanzetten, 20-30 minuten opwarmen, en genieten maar van overheerlijke kip borrelhapjes!

Kipballetjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipballetjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipballetjes. Overheerlijke kipballetjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren. Bij aflevering van iedere kiphapjespan word er €25.- borg gerekend. Dit bedrag kan contant of per pin aan de deur betaald worden.  De hapjespan moet 7 dagen na ontvangst teruggebracht worden bij één van onze vestigingen. Bij het inleveren van de pan ontvang je de betaalde borg direct terug.

Kipkluifjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipkluifjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipkluifjes. Overheerlijke kipkluifjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren. Bij aflevering van iedere kiphapjespan word er €25.- borg gerekend. Dit bedrag kan contant of per pin aan de deur betaald worden.  De hapjespan moet 7 dagen na ontvangst teruggebracht worden bij één van onze vestigingen. Bij het inleveren van de pan ontvang je de betaalde borg direct terug.

Kipsaté hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipsaté hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipsatéhapjes. Overheerlijke kipsatéhapjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren. Bij aflevering van iedere kiphapjespan word er €25.- borg gerekend. Dit bedrag kan contant of per pin aan de deur betaald worden.  De hapjespan moet 7 dagen na ontvangst teruggebracht worden bij één van onze vestigingen. Bij het inleveren van de pan ontvang je de betaalde borg direct terug.

Mix Kiphapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Mix Kiphapjespan XXL.  Deze pan is erg populair en is gevuld met 250 hapjes. Het is een mix van kipvleugels, kipkluifjes, satéstokjes en balletjes. Deze kiphapjespan is geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren. Bij aflevering van iedere kiphapjespan word er €25.- borg gerekend. Dit bedrag kan contant of per pin aan de deur betaald worden.  De hapjespan moet 7 dagen na ontvangst teruggebracht worden bij één van onze vestigingen. Bij het inleveren van de pan ontvang je de betaalde borg direct terug.
Terug naar lijst

Related Posts