Borrelhapjes, Kiphapjespan, Kippan

Partypan gevuld met heerlijke kiphapjes

Goedgevulde partypan met heerlijke kiphapjes

Wat je ook te vieren hebt, met de partypan is je feest een succes!

Heeft u een verjaardagsfeestje, jubieum of een gezellig samenzijn met vrienden of familie, en geen zin om zelf druk te zijn met het verzinnen en klaarmaken van hapjes?

Dan is de partypan een uitkomst! Hiermee maakt u heerlijke warme hapjes in 30 minuten klaar.

Je kan kiezen uit ons ruime assortiment partypannen gevuld met diverse kiphapjes.

Wij vullen de partypan geheel naar jouw wensen:

  • De mix kiphapjespan, gevuld met 250, 150 of 75 kiphapjes naar keuze
  • De kipsate hapjespan, gevuld met 250, 150 of  75 kipsate
  • De kipkluifjes hapjespan, gevuld met 250, 150 of 75 kipkluifjes
  • De kipballetjes hapjespan, gevuld met 250, 150 of 75 kipballetjes

Lekker genieten dus voor ieder wat wils!

De goedgevulde partypan is makkelijk in gebruik

Zo werkt de partypan:

De goedgevulde partypan is kant-en-klaar voor gebruik! Dus je hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en binnen 20-30 minuten staat er een pan met heerlijke kiphapjes op tafel. De inhoud van de partypan kan makkelijk en handig worden opgewarmd.

  • Allereerst doe je voor het opwarmen een half kopje water in de pan. Op stand 1 laat je de pan 20-30 minuten opwarmen met de deksel op de pan. De pan warmt op als het lampje brandt. Als het evt. te hard gaat, zet je de knop lager of op min.
  • Terwijl de pan opwarmt, de inhoud af en toe goed doorroeren en/of omscheppen. Doe dit met houten gereedschap, omdat ander gereedschap schade kan brengen aan de pan! Gebruik dus s.v.p. geen metalen voorwerpen en scherp bestek.
  • Tot slot zet je de pan na het opwarmen uit of op min.

Van plan de partypan bestellen?

Dan wens ik je smakelijk eten! Na gebruik is de pan eenvoudig te reinigen met keukenpapier of een vochtige doek met een druppel afwasmiddel. Bij het schoonmaken van de partypan oppassen met sponsjes e.d. aangezien deze krassen op de pan kunnen veroorzaken. De pan NIET onderdompelen! Als er schade is aan de pan zal dit in rekening worden gebracht.

De partypan kan worden afgehaald of bij je thuis worden bezorgd. Woon je in de buurt van onze winkel op de Biltstraat of Amsterdamse straatweg in Utrecht? Kom dan gezellig bij ons langs om de partypan op te halen. Na je bestelling kan je de partypan de volgende dag al ophalen in de aangegeven winkel.

Partypan bestellen en thuis laten bezorgen? Je kan de partypan met kiphapjes voor een meerprijs van 3,95 ook bij je laten thuisbezorgen. Dit geldt voor de gebieden Utrecht, Maarssen, Vleuten, De Meern en Breukelen. Bestel je voor 15:00 uur de partypan dan wordt de je bestelling de volgende dag bij je thuisbezorgd. Geef aan in de opmerkingen op welk tijdstip tussen 10.00 en 16.00 je de pan het liefst geleverd wil hebben.

Kipballetjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipballetjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipballetjes. Overheerlijke kipballetjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Kipkluifjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipkluifjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipkluifjes. Overheerlijke kipkluifjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Kipsaté hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipsaté hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipsatéhapjes. Overheerlijke kipsatéhapjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Mix Kiphapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Mix Kiphapjespan XXL.  Deze pan is erg populair en is gevuld met 250 hapjes. Het is een mix van kipvleugels, kipkluifjes, satéstokjes en balletjes. Deze kiphapjespan is geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  
Terug naar lijst

Related Posts