Kiphapjespan

Partyservice kiphapjes bestellen

Partyservice kiphapjes bestellen

Partyservice kiphapjes in regio Utrecht

Op zoek naar partyservice in Utrecht? Kiphapjespan.nl verzorgt jouw party! Het partyhapjes buffet van Kiphapjespan.nl.

Op zoek naar partyservice in Utrecht? Kiphapjespan.nl verzorgt jouw party! Het partyhapjes buffet van Kiphapjespan.nl Partyservice Utrecht is de ideale oplossing om jouw gasten de gehele avond te voorzien van heerlijke partyhapjes.

Niets gaat boven de smaak van heerlijke kip partyhapjes. Dat vinden we bij Kiphapjespan.nl ook. Daarom kun je bij onze partyservice Utrecht een uitgebreid assortiment kip partyhapjes bestellen voor je privéfeest of bedrijfsfeest. Dit assortiment varieert van Kipkluifjes, Kipvleugel, Mini Kipballen tot Mini Sate voor bij de borrel. En wij bezorgen al deze lekkere partyhapjes bij jou aan huis. Dat is het gemak van partyservice Utrecht!

Bestel nu onze kiphapjespannen en maak jouw party compleet

Partyhapjes van Kiphapjespan.nl zijn de perfecte invulling voor jouw jubileum, aangeklede borrel, verjaardags- of bedrijfsfeest. Lekkere kip partyhapjes, met zorg bereid!

Bestel nu onze kiphapjespannen en maak jouw party compleet. Het enige wat je hoeft te doen is de elektrische kippiepan voor gebruik aanzetten, 20-30 minuten opwarmen, en genieten maar van overheerlijke kip partyhapjes!

Kipballetjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipballetjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipballetjes. Overheerlijke kipballetjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Kipkluifjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipkluifjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipkluifjes. Overheerlijke kipkluifjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Kipsaté hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipsaté hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipsatéhapjes. Overheerlijke kipsatéhapjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Mix Kiphapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Mix Kiphapjespan XXL.  Deze pan is erg populair en is gevuld met 250 hapjes. Het is een mix van kipvleugels, kipkluifjes, satéstokjes en balletjes. Deze kiphapjespan is geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  
Terug naar lijst

Related Posts