Borrelhapjes, Kiphapjespan, Kippan

Een kippan bestellen met heerlijke kiphapjes

Kippan kiphapjes bestellen

Online Kippan bestellen

Met de borrelhapjes van kiphapjespan.nl maak je je feest compleet. Of je nou iets te vieren hebt of omdat je gewoon zin hebt met vrienden een gezellige avond te hebben; bestel een overheerlijke kippan en je avond zal dan zeer zeker slagen.

Dus makkelijker kan het bijna niet. Je bestelt de kippan online. Bovendien zorgen wij ervoor dat de kiphapjes op tijd geleverd worden. Geen gezwoeg meer in de keuken: stekker in de kippan, opwarmen en binnen 30 minuten staan er heerlijke kipborrelhapjes, kluifjes en/of sate’tjes op tafel.

Jouw feest een groot succes met de goedgevulde elektrische kippan

Misschien ben je jarig, heb je een jubileum te vieren of een gezellig samenzijn met collega’s? Ook hiervoor zijn onze borrelhapjes geschikt ! Als je de kippan bestelt, steel je de show bij elke gelegenheid. De kiphapjespan van je poelier is de culinaire verrassing voor je gasten.

Je kan de kippan al bestellen vanaf €21,50. Wij vullen hem met vier verschillende soorten hapjes naar eigen keuze. Maak een keuze uit de volgende lekkernijen: Kipkluifjes, Kipvleugel, Mini Kipballen, Mini Sate.

De goedgevulde elektrische kippan is makkelijk in gebruik

Hoe werkt de kippan:

De goedgevulde kippan is kant-en-klaar voor gebruik! Je hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en binnen 20-30 minuten staat er een pan met heerlijke borrelhapjes op tafel. De inhoud van de kippan kan makkelijk en handig worden opgewarmd.

  • Allereerst doe je voor het opwarmen een half kopje water in de pan. Op stand 1 laat je de pan 20-30 minuten opwarmen met de deksel op de pan. De pan warmt op als het lampje brandt. Als het evt. te hard gaat, zet je de knop lager of op min.
  • Terwijl de pan opwarmt, de inhoud af en toe goed doorroeren en/of omscheppen. Doe dit met houten gereedschap, omdat ander gereedschap schade kan brengen aan de pan! Gebruik dus s.v.p. geen metalen voorwerpen en scherp bestek.
  • Tot slot zet je de pan na het opwarmen uit of op min.

Ga je de kippan bestellen?

Dan wens ik je veel eetplezier! Na gebruik is de pan eenvoudig te reinigen met keukenpapier of een vochtige doek met een druppel afwasmiddel. Bij het schoonmaken van de kippan oppassen met sponsjes e.d. aangezien deze krassen op de pan kunnen veroorzaken. De pan NIET onderdompelen! Als er schade is aan de pan zal dit in rekening worden gebracht.

De kippan kan worden afgehaald of bij je thuis worden bezorgd. Woon je in de buurt van onze winkel op de Biltstraat of Amsterdamse straatweg in Utrecht? Kom dan gezellig bij ons langs om de kippan op te halen. Na je bestelling kan je de kippan de volgende dag al ophalen in de aangegeven winkel.

Kippan bestellen en thuis laten bezorgen? Je kan de kippan met borrelhapjes voor een meerprijs van 3,95 ook bij je laten thuisbezorgen. Dit geldt voor de gebieden Utrecht, Maarssen, Vleuten, De Meern en Breukelen. Bestel je voor 15:00 uur de kippan dan wordt de je bestelling de volgende dag bij je thuisbezorgd. Geef aan in de opmerkingen op welk tijdstip tussen 10.00 en 16.00 je de pan het liefst geleverd wil hebben.

Kipballetjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipballetjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipballetjes. Overheerlijke kipballetjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Kipkluifjes hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipkluifjes hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipkluifjes. Overheerlijke kipkluifjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Kipsaté hapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Kipsaté hapjespan XXL. Deze pan is gevuld met 250 stuks kipsatéhapjes. Overheerlijke kipsatéhapjes, ideaal om elk feestje compleet te maken. Onze kiphapjespannen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  

Mix Kiphapjespan XXL (250 stuks)

89,95
Mix Kiphapjespan XXL.  Deze pan is erg populair en is gevuld met 250 hapjes. Het is een mix van kipvleugels, kipkluifjes, satéstokjes en balletjes. Deze kiphapjespan is geschikt voor iedere gelegenheid. Voor de kerstdagen of oud en nieuw een hapjespan bestellen? Wij bezorgen niet op deze feestdagen maar wel de dagen ervoor. De hapjes zullen in speciale zakjes geleverd worden. Hierdoor kunt u de hapjes tot 5 dagen gekoeld bewaren.  
Terug naar lijst

Related Posts